Cookies & Privacy policy

ORIZONTES TZOUMERKON HOTEL RESORT

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ


Το ξενοδοχείο «Ορίζοντες Τζουμέρκων» ακολουθεί αυστηρές διαδικασίες για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών του, σύμφωνα με τον Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 και τους Νόμους 2472/1997 (με τις τροποποιήσεις του Ν. 3625/2007) και 3471/2006.

Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα είναι κάθε πληροφορία που αφορά ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο (π.χ. ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, ΑΦΜ, e-mail κ.ά.), σύμφωνα με τον Ν. 2016/679. Ταυτοποιήσιμο ορίζεται το φυσικό πρόσωπο του οποίου η ταυτότητα μπορεί να εξακριβωθεί, άμεσα ή έμμεσα, ιδίως μέσω αναφοράς σε αναγνωριστικό στοιχείο ταυτότητας, (όνομα, αριθμό ταυτότητας κλπ), σε επιγραμμικό αναγνωριστικό ταυτότητας (διεύθυνση ΙΡ, e-mail κλπ.) ή σε έναν ή περισσότερους παράγοντες που προσιδιάζουν στη σωματική, φυσιολογική, γενετική, ψυχολογική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητά του.

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τα οποία συγκεντρώνουμε και επεξεργαζόμαστε αφορούν τη διεκπεραίωση των κρατήσεών (όπως ονοματεπώνυμο, αριθμό διαβατηρίου ή ταυτότητας, φύλο, στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο, email, χώρα προέλευσης), ημερομηνία και τόπος γέννησης, στοιχεία πιστωτικών καρτών, πληροφορίες για ειδικές προσφορές και υπηρεσίες, πληροφορίες για τυχόν προτιμήσεις πελατών, πληροφορίες από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, αξιολογήσεις και σχόλια των πελατών μας, κ.α.).

Το ξενοδοχείο «Ορίζοντες Τζουμέρκων» χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των πελατών του για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, για την τήρηση φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας, για τις πληρωμές, για την εύρυθμη λειτουργία του καθώς επίσης και για την ασφάλεια τόσο των πελατών του όσο της ιδιοκτησίας και των υπαλλήλων του.

Σύμφωνα με την νόμιμη βάση επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων για την πραγματοποίηση κράτησης και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας συμπληρώνεται η απαιτούμενη ξενοδοχειακή σύμβαση. Επιπρόσθετα, ζητείται η συγκατάθεση τους κατά την επίσκεψή τους στην ιστοσελίδα μας καθώς επίσης και κατά τη συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας (newsletter).

Το χρονικό διάστημα κατά το οποίο συγκεντρώνονται και διατηρούνται τα προσωπικά δεδομένα των πελατών μας είναι συγκεκριμένο, μετά το πέρας αυτού τα στοιχεία διαγράφονται. Το ξενοδοχείο χρησιμοποιεί συγκεκριμένο τρόπο αποθήκευσης και καταστροφής των προσωπικών δεδομένων που συλλέγει από τους επισκέπτες/ μέλη/ χρήστες του καθώς επίσης και ασφαλή σύνδεση στο διαδίκτυο για την προστασία αυτών.

Οι πελάτης, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων 679/2016/ΕΕ, έχει δικαίωμα ενημέρωσης, διόρθωσης, πρόσβασης, διαγραφής, περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας των δεδομένων. Ακόμη έχει δικαίωμα εναντίωσης στη χρήση των δεδομένων που τον αφορούν, περιλαμβανομένης της εναντίωσης στην αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων και στην κατάρτιση προφίλ, καθώς και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Η διοίκηση του ξενοδοχείου σέβεται τη μοναδικότητα του κάθε επισκέπτη - πελάτη της και φροντίζει για την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση του. Η διασφάλιση των προσωπικών του δεδομένων είναι κύριο μέλημα και υποχρέωσή μας. Επιδιώκουμε κάθε πελάτης μας να απολαμβάνει τις ξεχωριστές υπηρεσίες του ξενοδοχείου μας.


 


Χρήση Cookies


Αυτή είναι η πολιτική για τα Cookies για τη σελίδα orizontestzoumerkon.gr, προσεγγίσιμη μέσω του https://www.orizontestzoumerkon.gr

Τι είναι τα Cookies

Όπως είναι σύνηθες πρακτική σε σχεδόν όλες τις επαγγελματικές ιστοσελίδες, έτσι και αυτή χρησιμοποιεί cookies, τα οποία είναι ελαφρά αρχεία τα οποία ¨κατεβαίνουν¨στον υπολογιστή σας, προκειμένου να βελτιώσουν την εμπειρία σας. Αυτή η σελίδα περιγράφει τις πληροφορίες που συλλέγουν τα cookies, πως τις χρησιμοποιούμε και για ποιο λόγο κάποιες φορές απαιτείται η αποθήκευση τους. Θα σας ενημερώσουμε επίσης με ποιο τρόπο μπορείτε να αποτρέψετε αυτά τα αρχεία να αποθηκευτούνε. Ωστόσο αυτό μπορεί να οδηγήσει σε υποβάθμιση στοιχείων της ιστοσελίδας και της γενικότερης ορθής λειτουργίας της.

Για περισσότερες γενικές πληροφορίες αναφορικά με τα cookies επισκεφτείτε το άρθρο της Wikipedia για τα HTTP Cookies.

Πως χρησιμοποιούνται τα Cookies

Τα cookies χρησιμοποιούνται με διαφορετικούς τρόπους που αναλύονται παρακάτω. Δυστυχώς στις περισσότερες περιπτώσεις δεν υπάρχει μια στάνταρ εργοστασιακή επιλογή που να δίνει τη δυνατότητα να απενεργοποιηθούν τελείως τα cookies με τέτοιο τρόπο ώστε να μη επηρεαστεί η λειτουργικότητα και διάφορα άλλα στοιχεία της ιστοσελίδας. Προτείνεται να αφήσετε ενεργά όλα τα cookies αν δεν είστε σίγουροι ότι τα χρειάζεστε καθώς μπορεί να χρειάζονται για την εκτέλεση μιας εργασίας που χρησιμοποιείτε.

Απενεργοποίηση Cookies

Μπορείτε να αποστρέψετε την εγκατάσταση των cookies αλλάζοντας τις ρυθμίσεις στον πλοηγό που χρησιμοποιείτε ( αναζητήστε τη βοήθεια του πλοηγού σας για τις ρυθμίσεις που χρειάζεται). Να έχετε υπόψη ότι απενεργοποιώντας τα cookies θα επηρεαστεί η λειτουργικότητα της συγκεκριμένης ιστοσελίδας και άλλων που θα επισκεφτείτε. Η απενεργοποίηση των cookies συνήθως έχει αποτέλεσμα στην παράλληλη απενεργοποίηση κι άλλων στοιχείων και λειτουργιών της ιστοσελίδας. Γι’αυτό το λόγο συστήνεται η μη απενεργοποίηση των cookies.

Τα Cookies που εγκαθιστούμε

  • Cookies προτιμήσεων ιστοσελίδας

    Προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να θέσετε τις προτιμήσεις σας ως προς το τρόπο εκτέλεσης της όταν τη χρησιμοποιείτε. Προκειμένου να απομνημονεύσουμε αυτές τις προτιμήσεις σας, χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε cookies ώστε να ανακαλούμε αυτές τις πληροφορίες όταν επισκέπτεστε της ιστοσελίδα.

  • Cookies τρίτων προσώπων

    Σε μερικές ειδικές περιπτώσεις χρησιμοποιούμε επίσης cookies έμπιστων τρίτων προσώπων. Το επόμενο σκέλος αναλύει ποια cookies τρίτων προσώπων είναι πιθανόν να συναντήσετε στην ιστοσελίδα.

    Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί το Google Analytics το οποίο είναι η πιο διαδεδομένη και έμπιστη λύση για τη συλλογή και ανάλυση δεδομένων στο διαδίκτυο, ώστε να κατανοήσουμε πως χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα και να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Αυτά τα cookies μπορεί να συλλέγουν πληροφορίες, όπως για πόσο διάστημα περιηγηθήκατε στην ιστοσελίδα και τις σελίδες που επισκεφτήκατε ώστε να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε ενδιαφέρον περιεχόμενο.

    Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα cookies της Google Analytics, επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Google Analytics.

    Τα προγράμματα αναλύσεων τρίτων προσώπων χρησιμοποιούνται για να παρακολουθείται και να μετριέται η χρήση της ιστοσελίδας ώστε να εξακολουθούμε να παράγουμε ενδιαφέρον περιεχόμενο. Αυτά τα cookies μπορεί να παρακολουθούν τη διάρκεια παραμονής στην ιστοσελίδα και τις άλλες σελίδες που επισκεφτήκατε και μας βοηθούν να κατανοήσουμε πως μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα για εσάς.

    Περιοδικά πραγματοποιούμε δοκιμές για νέα στοιχεία και λειτουργίες και κάνουμε διακριτικές αλλαγές στο τρόπο εμφάνισης της ιστοσελίδας. Όταν δοκιμάζουμε νέες λειτουργίες, αυτά τα cookies μπορεί να χρησιμοποιούνται για να διασφαλίσουν την απρόσκοπτη σας εμπειρία καθώς είστε στην ιστοσελίδα, ενώ παράλληλα διασφαλίζουν ότι αντιλαμβανόμαστε ποιες βελτιώσεις εκτιμούν περισσότερο οι χρήστες.

    Η υπηρεσία Google AdSense που χρησιμοποιούμε για τη διαφημιστική χρήση, χρησιμοποιεί ένα cookie διπλού κλικαρίσματος για να εξυπηρετήσει πιο σχετικές διαφημίσεις στο διαδίκτυο και να περιορίσει τον αριθμό των επαναλαμβανόμενων διαφημίσεων που σας εμφανίζονται.

    Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη Google AdSence επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα Google AdSence privacy FAQ.

Περισσότερες πληροφορίες

Ελπίζουμε να ξεκαθαρίσαμε τα πράγματα για εσάς και όπως προαναφέρθηκε, αν υπάρχει κάτι για το οποίο δεν είστε σίγουροι αν χρειάζεστε ή όχι, είναι συνήθως ασφαλέστερο να αφήσετε τα cookies ενεργοποιημένα σε περίπτωση που επηρεάζει κάποια λειτουργία που χρησιμοποιείτε στην ιστοσελίδα μας. Αυτή η πολιτική cookies δημιουργήθηκε με τη βοήθεια του Cookies Policy Template Generator και του Terms and Conditions Template .

Παρόλα αυτά, αν χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τη παρακάτω προτεινόμενη μέθοδο επικοινωνίας:

Email: info@orizontestzoumerkon.gr

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Ισχύουσα ημερομηνία: 1η Μαίου 2019 orizontestzoumerkon.gr ("us", "we", or "our") χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα https://www.orizontestzoumerkon.gr (από εδώ και στο εξής θα αναφέρετε ως "Υπηρεσία").

Αυτή η σελίδα σας ενημερώνει για τη πολιτική μας αναφορικά τη συλλογή, χρήση και γνωστοποίηση των προσωπικών δεδομένων όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας και τις επιλογές που έχετε αναφορικά με αυτά τα δεδομένα. Η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του orizontestzoumerkon.gr έχει δημιουργηθεί με τη βοήθεια του TermsFeed.

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για να παρέχουμε και να βελτιώσουμε την υπηρεσία μας. Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία, συμφωνείτε με τη συλλογή και χρήση των πληροφοριών σε συμφωνία με τη πολιτική προστασίας. Εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά στη πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, οι όροι που χρησιμοποιούνται στη πολιτική προστασία προσωπικών δεδομένων, έχουν το ίδιο νόημα με τους Όρους και προυποθέσεις που βρίσκονται στην ιστοσελίδα https://www.orizontestzoumerkon.gr

Ορισμοί

Υπηρεσία

Υπηρεσία ονομάζεται η ιστοσελίδα https://www.orizontestzoumerkon.gr η οποία λειτουργείται από το orizontestzoumerkon.gr

Προσωπικά δεδομένα

Προσωπικά δεδομένα θεωρούνται τα δεδομένα ενός φυσικού προσώπου απ’τα οποία μπορεί να ταυτοποιηθεί (ή από αυτά και άλλες πληροφορίες που υπάρχουν στη κατοχή μας ή πιθανόν βρεθούν στην κατοχή μας).

Δεδομένα Χρήσης

Δεδομένα χρήσης είναι τα δεδομένα που συλλέγονται αυτόματα είτε δημιουργούνται από τη χρήση της υπηρεσίας είτε από τις υποδομές της υπηρεσίας (για παράδειγμα, η διάρκεια της επίσκεψης μιας σελίδας).

Cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία που αποθηκεύονται στη συσκευή σας (υπολογιστή ή κινητή συσκευή)

Συλλογή και Χρήση Πληροφοριών

Συλλέγουμε διαφόρων ειδών πληροφορίες για διαφορετικούς σκοπούς ώστε να προσφέρουμε και να βελτιώνουμε την υπηρεσία μας για εσάς,

Τύποι συλλεγόμενων δεδομένων

Προσωπικά δεδομένα

Κατά τη διάρκεια της χρήσης της υπηρεσίας μας, πιθανόν να σας ζητηθεί να μας παρέχετε προσωπικά αναγνωριστικά δεδομένα, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να έρθουμε σε επικοινωνία ή να σας αναγνωρίσουμε (¨Προσωπικά Δεδομένα¨). Προσωπικές αναγνωριστικές πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν, αλλά όχι αποκλειστικά:

Cookies και δεδομένα χρήσης

Δεδομένα Χρήσης

Μπορεί επίσης να συλλέγουμε πληροφορίες ως προς τον τρόπο χρήσης της υπηρεσίας (¨Δεδομένα Χρήσης¨). Τα δεδομένα χρήσης πιθανόν να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως τη διαδικτυακή διεύθυνση πρωτοκόλλου του υπολογιστή ( IP address), το είδος του πλοηγού, την έκδοση του πλοηγού, τις σελίδες της υπηρεσίας μας που επισκέπτεστε, την ώρα και την ημερομηνία της επίσκεψης, το διάστημα που δαπανήσατε στις σελίδες, ειδικά αναγνωριστικά συσκευών και άλλα διαγνωστικά δεδομένα.

Δεδομένα ανίχνευσης & Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες ανιχνευτικές τεχνολογίες για να καταγράφουμε τη δραστηριότητα στην υπηρεσία μας και διατηρούμε συγκεκριμένες πληροφορίες.

Τα Cookies είναι μικρά αρχεία δεδομένων τα οποία μπορεί να περιέχουν ειδικά ανώνυμα αναγνωριστικά. Τα cookies αποστέλλονται στον πλοηγό σας από μια ιστοσελίδα και αποθηκεύονται στη συσκευή σας. Άλλες ανιχνευτικές τεχνολογίες χρησιμοποιούνται επίσης όπως beacons, tags και scripts για τη συλλογή και καταγραφή πληροφοριών και για τη βελτίωση και την ανάλυση της υπηρεσίας μας.

Μπορείτε να δώσετε εντολή στον πλοηγό σας να αποκλείσει όλα τα cookies ή να ορίσει πότε ένα cookie θα αποσταλεί. Ωστόσο, αν δεν αποδεχτείτε τα cookies, υπάρχει πιθανότητα να μη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τμήματα της υπηρεσίας μας.


Παραδείγματα Cookies που χρησιμοποιούμε:

Session Cookies Χρησιμοποιούμε Session Cookies για την λειτουργία την υπηρεσία μας.

Preference Cookies. Χρησιμοποιούμε Preference Cookies για τη καταγραφή προτιμήσεων και των διαφόρων ρυθμίσεων.

Security Cookies. Χρησιμοποιούμε Security Cookies για λόγους ασφαλείας.

Χρήση Δεδομένων

orizontestzoumerkon.gr χρησιμοποιεί τα συλλεγόμενα δεδομένα για διάφορους σκοπούς:

Για να παρέχει και να συντηρεί την υπηρεσία

Για να σας ειδοποιεί για αλλαγές στην υπηρεσία

Για να σας επιτρέπει να συμμετέχετε σε διαδραστικές εφαρμογές της υπηρεσίας όταν το επιλέγετε

Για να παρέχει υποστήριξη πελατών

Για να παρέχει αναλύσεις και πολύτιμες πληροφορίες ώστε να βελτιώνουμε την υπηρεσία

Για να παρακολουθεί και να καταγράφει τη χρήση της υπηρεσίας

Για να εντοπίζει, αποτρέπει και να διευθετεί τεχνικά ζητήματα.

Μεταφορά δεδομένων

Οι πληροφορίες σας, συμπεριλαμβανομένου των προσωπικών δεδομένων, δύναται να μεταφέρονται και να διατηρούνται σε υπολογιστές εκτός της περιοχής, επαρχίας, χώρας ή άλλης κυβερνητικής δικαιοδοσίας όπου οι νόμοι για τη προστασία δεδομένων μπορεί να διαφέρουν από αυτούς στη δική σας περιοχή.

Η αποδοχή σας σε αυτή τη πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και η παράδοση αυτού του είδους των πληροφοριών, αποτελούν τη συναίνεση σας για αυτή τη μεταφορά.

Η orizontestzoumerkon.gr θα ακολουθήσει όλα απαραίτητα βήματα, μέσα στο πλαίσιο του δυνατού, για να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα σας θα παραμείνουν κρυφά και μέσα στα πλαίσια αυτής της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων και δεν θα υπάρξει μεταφορά προσωπικών δεδομένων σε κάποια οργάνωση ή σε κάποιο κράτος εκτός αν υπάρχει επαρκής έλεγχος, συμπεριλαμβανομένου τις διασφάλισης των προσωπικών δεδομένων και άλλων προσωπικών πληροφοριών.

Αποκάλυψη δεδομένων

Νομικές προυποθέσεις

Η orizontestzoumerkon.gr δύναται να αποκαλύψει τα προσωπικά σας δεδομένα καλή τη πίστη όταν αυτή η ενέργεια κρίνεται απαραίτητη.

Για να συμμορφωθεί με κάποια νομική υποχρέωση.

Για να προστατεύσει και να διασφαλίσει τα δικαιώματα και την ιδιοκτησία της orizontestzoumerkon.gr

Για να αποτρέψετε ή να διερευνήσετε πιθανές παραβιάσεις σε σχέση με την Υπηρεσία.

Για να αποτρέψει και να διερευνήσει πιθανές αδικοπραγίες στη σύνδεση με τη υπηρεσία.

Για να προστατεύσει τη προσωπική ασφάλεια των χρηστών της υπηρεσίας ή του κοινού.

Για προστασία από νομική ευθύνη.

Ως ευρωπαίος πολίτης, υπό του Γενικού κανονισμού προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR), έχετε συγκεκριμένα μεμονωμένα δικαιώματα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτές τις οδηγίες στον οδηγό GDPR.

Ασφάλεια δεδομένων

Η ασφάλεια των δεδομένων σας είναι σημαντική για εμάς, ωστόσο να έχετε υπόψη ότι καμιά μέθοδος μετάδοσης στο διαδίκτυο ή μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης είναι 100% ασφαλής. Ενώ προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε εμπορικώς αποδεκτούς τρόπους προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλεια τους.

Πάροχοι υπηρεσίας

Υπάρχει περίπτωση να προσλάβουμε τρίτα πρόσωπα, εταιρίες και μεμονωμένους, να υποστηρίξουν την υπηρεσία μας (¨Πάροχοι υπηρεσίας¨), να παρέχουν την υπηρεσία εκ μέρους μας, να ενεργήσουν υπηρεσίες επισκευής ή να μας βοηθήσουν να αναλύσουμε το πως χρησιμοποιείται η υπηρεσία μας.

Αυτά τα τρίτα πρόσωπα έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για να εκτελέσουν αυτές τις εργασίες για λογαριασμό μας και είναι υποχρεωμένες να μην αποκαλύψουν ή κάνουν χρήση αυτών για οποιοδήποτε άλλο λόγο.

Αναλύσεις

Μπορεί να χρησιμοποιούμε τρίτα πρόσωπα πάροχους υπηρεσιών για να καταγράφουν και να αναλύουν τη χρήση της υπηρεσίας μας.

Google Analytics

Google Analytics είναι μια υπηρεσία διαδικτυακών αναλύσεων. Μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα τους αναφορικά με τη προστασία προσωπικών δεδομένων εδώ: https://policies.google.com/privacy?hl=en-US

Σύνδεσμοι με άλλες ιστοσελίδες

Η υπηρεσία μας μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους με άλλες ιστοσελίδες οι οποίες δεν διαχειρίζονται από εμάς. Αν ακολουθήσετε ένα σύνδεσμο τρίτου προσώπου, θα ανακατευθυνθείτε στην ιστοσελίδα αυτού του τρίτου προσώπου. Σας συμβουλεύουμε να μελετάτε τη πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων σε κάθε ιστοσελίδα που επισκέπτεστε.

Δεν έχουμε κάποιο έλεγχο και δεν φέρουμε κάποια ευθύνη για το περιεχόμενο, τις πολιτικές προστασίας δεδομένων ή τις πρακτικές του οποιοδήποτε τρίτου προσώπου ή υπηρεσίας.

Πολιτική παιδιών

Η υπηρεσία μας δεν απευθύνεται σε άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών (¨Παιδιά¨).

Δεν συλλέγουμε εις γνώση μας προσωπικές αναγνωρίσιμες πληροφορίες από τον οποιοδήποτε κάτω των 18 ετών. Αν είστε γονέας ή προστάτης και είστε σε γνώση ότι το παιδί σας μας έχει παραδώσει προσωπικά του δεδομένα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Αν έχετε αντιληφθεί ότι έχουμε συλλέξει προσωπικά δεδομένα από παιδιά χωρίς την επιβεβαίωση της γονικής συγκατάθεσης, λαμβάνουμε μέτρα για να διαγράψουμε αυτές τις πληροφορίες από τους servers μας.

Αλλαγές στη πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων δύναται να ανανεώνεται κάποιες φορές. Θα σας ενημερώνουμε για κάθε αλλαγή με τη δημοσιοποίηση της νέας πολιτικής σε αυτή τη σελίδα.

Θα σας ενημερώνουμε με email και/ή με σημαντική ειδοποίηση στην υπηρεσία μας, πριν η αλλαγή καταστεί ενεργή και θα ανανεώνουμε την ¨ισχύουσα ημερομηνία¨ στο πάνω μέρος της πολιτικής προστασία προσωπικών δεδομένων.

Σας συστήνουμε να διαβάζετε τη πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων τακτικά για τυχόν αλλαγές. Αλλαγές θεωρούνται έγκυρες όταν αναρτιούνται σε αυτή τη σελίδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση για τη Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:

Με email: info@orizontestzoumerkon.gr

Προσφορες